2 maart 2024

Pukkelpop maakt vuurwerkstart met Fred again.. en Stormzy als hoofdacts in 2024

1 min gelezen

Pukkelpop 2024 heeft de eerste namen voor het festival onthuld, en het belooft een Brits feest te worden met Fred again.. en Stormzy als headliners.

Fred again! prijkt bovenaan de affiche en markeert zijn derde opeenvolgende zomer op Belgische festivals, na optredens op Pukkelpop 2022 en Rock Werchter 2023. Zijn opmerkelijke show in The Barn vorig jaar, waarbij de plankenvloer bijna bezweek, maakte hem een publieksfavoriet. Op vrijdag 16 augustus zal Fred again.. de Main Stage betreden.

Op dezelfde dag voegt rapper Stormzy zich bij de line-up, waarmee het zijn derde optreden op Pukkelpop wordt. Stormzy, bekend om zijn grime-stijl en scherpe politieke betrokkenheid, belooft een indrukwekkend optreden te verzorgen.

Het persbericht van Pukkelpop eindigt met de belofte van meer aankondigingen in de komende dagen. Het blijft nog onduidelijk wanneer de kaartverkoop van start gaat, maar de festivalorganisatie houdt de fans in spanning. De onthulling van deze headliners creëert alvast veel anticipatie voor het evenement dat dit jaar plaatsvindt.

Meer verhalen