15 april 2024

“STAR WARS: THE ACOLYTE” Trailer Mogelijk Binnenkort Te Zien; Update over Mogelijke Afleveringsduren

2 min gelezen

Helaas weten we nog steeds niet wanneer de Star Wars TV-shows Skeleton Crew en The Acolyte op Disney+ in première zullen gaan, maar de laatste wordt verwacht ergens deze zomer te arriveren.

5 juni is de huidige geruchte première datum, wat betekent dat we nog maar drie maanden te gaan hebben voordat we eindelijk het tijdperk van The High Republic in live-action te zien krijgen.

Er zijn een paar nieuwe geruchten verzameld, waaronder het feit dat er een trailer wordt voorbereid en waarschijnlijk binnenkort zal debuteren.

Dat is alles wat we voor nu weten, maar fans die vorig april Star Wars Celebration bijwoonden, kregen al een sneak peek te zien die sindsdien online is gelekt.

Of deze trailer hetzelfde zal zijn of iets onthullender blijft af te wachten, hoewel we gokken dat het ergens in het midden zal zijn.

Er wordt ook gezegd dat de looptijden van de afleveringen van The Acolyte zullen variëren van 30 – 45 minuten.

Dat is misschien geen verbijsterend nieuws, maar dit plaatst het in dezelfde categorie als The Mandalorian en Ahsoka en ontkracht geruchten over afleveringen van meer dan een uur.

We weten niet in hoeverre Lucasfilm van plan is het tijdperk van The High Republic verder te verkennen buiten deze serie, maar verwacht dat het zal dienen als een oorsprongsverhaal voor de Sith dat dient als een prequel op de prequels.

Sterker nog, we hebben zelfs geruchten gehoord dat Darth Plagueis op de een of andere manier een rol zou kunnen spelen in de show!

“‘The Acolyte’ valt op omdat het het vroegste punt in de ‘Star Wars’-tijdlijn is waar we ooit in live-action zijn geweest,” onthulde showrunner Leslye Headland afgelopen zomer.

“We bevinden ons tegen het einde van de High Republic, leidend naar George’s prequels, dus we kijken naar een periode waarin de Jedi op het hoogtepunt van hun macht zijn.”