2 maart 2024

Cristiano Ronaldo verovert sociale media met vlammende uitlatingen

1 min gelezen

Het leven van Cristiano Ronaldo in Saoedi-Arabië blijft voorspoedig verlopen. Zowel op als buiten het voetbalveld lijkt hij in zijn element te zijn, omringd door zijn gezin. Met een uitdagende foto heeft hij Instagram flink doen oplichten.

De keuze van Ronaldo om naar de woestijn te verhuizen, in dienst van Al Nassr, veroorzaakte enige controverse toen hij hier bijna een jaar geleden neerstreek. Echter, zijn optreden breekt toeschouwersrecords, zelfs op bijna 39-jarige leeftijd, terwijl hij strak met de aanvoerdersband om zijn gespierde armen op het veld staat.

Georgina, zijn partner, lijkt evenzeer te genieten van het leven in de vaak afgeschermde ‘compounds’ in het land waar Ronaldo momenteel zijn voetbaltalenten tentoonspreidt. Ze deelt regelmatig foto’s in bikini, iets wat niet vanzelfsprekend is in Saoedi-Arabië.

Ditmaal plaatste Ronaldo zelf een prachtige foto op Instagram, waarop hij en Georgina te zien zijn, met als bijschrift ‘Soulmates’. Ondanks de terugkerende geruchten over mogelijke relatieperikelen lijkt de band tussen CR7 en zijn vrouw sterker dan ooit.

De mooie foto oogstte veel goedkeuring van de miljoenen volgers van Ronaldo, die hem koesteren met bijnamen als ‘Heilig beest’ of ‘Goat’ en hem overladen met lofbetuigingen.